Дъщерята на Ален Делон съди братята си

Дъщерята на френския актьор Ален Делон, Анушка, съди двамата си братя за нарушаване на личното пространство след излъчването на разговор между нея и баща ѝ. Съдебният процес ще се проведе през април 2025 г., реши парижки съд, предаде АФП.


Двамата синове на френската филмова легенда - Антъни, на 59 г., и Ален-Фабиен, на 29 г., ще се изправят пред съда за "използване, съхраняване или разкриване на документ или запис, получен чрез нарушаване на личния живот на друго лице".

Те са обвинени, че са записали сестра си Анушка, 33 г., без нейно знание, по време на разговор с баща им на 5 януари 2024 г. в дома на актьора в Души, на около 100 километра южно от Париж.

Два дни по-късно двамата братя публикуват в профила си в Instagram това, което описват като запис на разговор между Ален Делон и дъщеря му.

В откъса женски глас се обръща към мъж, когото нарича "татко". "Ти си взет за идиот, а аз съм кучка, която манипулира баща си", се чува да казва тя.

От януари трите деца на звездата са в конфликт, както в медиите, така и чрез съдебни действия, заради различия относно здравословното състояние на 88-годишния актьор.

Синовете му Антъни и Ален-Фабиен смятат, че той е манипулиран от сестра си, която крие от тях здравословното му състояние. И би искала да го върне обратно в Швейцария, за да избегне плащането на твърде голям данък върху наследството, обвинява Антъни.

Анушка от своя страна обвинява братята си, че са застрашили живота на актьора от "La Piscine" и "Le Guépard", и твърди, че иска да отведе баща им в Швейцария, за да може той да продължи лечението си там. /БГНЕС