Джулия Фокс се чувствала като марионетка на Кание Уест

В ново интервю за „Лос Анджелис таймс“ Джулия Фокс, която в момента рекламира мемоарите си, разкри подробности за краткия си, но колоритен роман с Кание Уест. Актрисата излизаше с рапъра през 2022 г. - по това време той преживяваше скандална раздяла с Ким Кардашян. Според нея, Кание я е използвал като „оръжие“ срещу бившата си съпруга. „Мислех, че в крайна сметка ще помогна за разрешаването на тази опасна ситуация, но много бързо разбрах, че ме използват като оръжие“, каза Джулия, добавяйки, че макар да е разбирала рапъра на някакво „интуитивно ниво“ и е вярвала, че аферата с него може да е нещо "истинско", Уест не се е отнесъл с нея по начина, по който е очаквала. „Просто се чувствах като негова марионетка“, обясни Фокс. Актрисата отбеляза, че в книгата си тя много „меко“ описва времето, прекарано с Кание.


Освен това тя разкри, че не е подписвала никакво споразумение за неразгласяване или за мълчание, предлагано й от Уест. "Не подписвам никакви споразумения по принцип. Никога не съм правила това и нямам намерение да го правя, освен ако не се отнася до работата ми", каза звездата.

Тя каза още, че заради връзката си с Кание, с когото много компании развалиха договори поради поредица от скандали, свързани с него, тя също бе включена в негласен черен списък: „Знам със сигурност, че не успях да участвам в редица проекти заради срещите с Кание. Просто е лудост!".

Фокс отбеляза, че въпреки вниманието на пресата, което романът й с Кание привлече, тя самата „не е била сериозно въвлечена“ във връзката с рапъра: „Това не беше нещо толкова важно за мен, но други хора му придаваха твърде голямо значение”.

След като се раздели с Уест, Джулия временно загуби интерес към срещите. Според нея „романтизираната идея за мъжете вече не съществува“. Сега главният мъж в живота на актрисата е нейният син Валентино от бившия й съпруг, пилотът на частната авиация Пьотр Артемиев. "Цялото признание, което мога да получа, получавам от сина си. Любов, интимност. През нощта спим заедно. Имам всичко това. Не искам никой да идва и да ми отнема вниманието и времето от сина ми", откровеничи Джулия.

Мемоарите на актрисата Flushing Down the Toilet „Прочистване в тоалетната чиния“ ще излязат след няколко дни. В тях Джулия говори, наред с други неща, за целуването с възрастен мъж на 11-годишна възраст, преживяването на спонтанен аборт в тоалетната на бар.

Коментарите й за Кание Уест изглеждат особено актуални сега, когато рапърът е обвинен, че всъщност е "поробил" новата си съпруга Бианка Ченсори. Наскоро стана известно, че Уест е изготвил цял набор от правила за Бианка, в които й диктува какво трябва да носи, какво да яде, какво никога не трябва да казва и как трябва да се държи. /БГНЕС