Ел Маестро: Не мога да разбера цялата тази мания по селекцията на ЦСКА

„Не знам дали ще има нови попълнения. Не мога да разбера тази мания по селекцията на ЦСКА. Ако има нещо ново, клубът ще ви информира“, обяви треньорът на "червените" Нестор Ел Маестро преди тимът да излети за Турция, където ще е на подготвителен лагер. „Армейците“ ще пътуват с един и същ полет с Левски.


„Няма нищо важно и ново през последните дни. Всичко е нормално. Във всяка подготовка се опитваме да се подобряваме, да надградим и добавим по нещо. Свършихме добра работа в София, сега тръгваме за Турция, където ще преминем по-важната част от подготовка“, започна Ел Маестро.

Наставникът на ЦСКА бе попитан за какво би си казал, ако случайно се озове на една седалка със старши треньора на Левски – Николай Костов. „Не смятам, че ще се случи. Ако това се случи, ще имаме интересен разговор, но предпочитам да гледам Netflix (б.р. платформа за гледане на сериали и филми)", отговори той.

„Всички са здрави и това е най-важното“, каза още Ел Маестро.

„В моя период в ЦСКА съм казал, че е важно в кои дни се играе, а не кой е съперникът. Дните на контролите не се промениха, а това е най-важното“, доволен е треньорът.

„Единствените важни резултати са тези в първенството срещу Ботев Враца, Черно море и Арда. На Балканите приятелските срещи се възприемат като по-важни, отколкото например в Германия, това има и добрата си страна. Ние пробваме всеки ден нещо ново, работим по малки детайли. Правим малки промени, нищо глобално“, завърши старши треньорът на ЦСКА. /БГНЕС

Категории: