„В Банско също обичаме риба, но предпочитаме пъстървата, прави ми впечатление, че виждаме на двата щанда малко видове риба, но като за начало е добре“, каза пред БГНЕС Михаил Страков.
„Поне два пъти в седмицата ядем риба и в много ни е блага. Много я обичаме, особено пъстърва и хек“, сподели Райна Дурчова.
Тя на пръв прочит не се сети за рибни рецепти.
Блогърката Сандра демонстрираше приготвянето на рибена чорба и пъстърва със сметанов сос.
Чрез търговския рибен фестивал, организаторът в лицето на Министерство на земеделието, храните и горите показва предимствата на продуктите от риболов и аквакултурите.
Десетки преминаха през щандовете, за да си вземат риба, при това в Банско и спазвайки противоепидемичните мерки. /БГНЕС