Fibank пуска олимпийски кредитни и дебитни карти

Fibank, Visa и Българският олимпийски комитет представиха нови дебитни и кредитни карти в концепцията на летните олимпийски игри – Токио 2020, предаде репортер на БГНЕС.

Продуктите бяха представени от легендите на българския спорт – Любо Ганев и Мария Гроздева.

Никола Бакалов, член на УС на Fibank, обясни, че картите със специален олимпийски дизайн се издават с преференциални условия. „По случай стартирането на кампанията за всички нови клиенти, които такава карта, сме направили специална промоция до края на март. Те ще участват в раздаването на награди. Всяка седмица ще се дава уикенд за двама в Кемпински-Банско. Накрая ще изберем един участник, който ще получи голямата награда пътуваме за двама до Атина“, разкри Бакалов.

„Ние от банката винаги сме считали, че подпомагането на младите спортисти е мисия за нас и мога да ви уверя, че това ще продължава и занапред“, обеща още той.

В духа на най-голямото спортно събитие това лято създаването и пускането на пазара на тази програма стана възможно благодарение на Fibank, която е сред най-иновативните на пазара в иновациите, каза генералният мениджър на Visa за България Севдалина Василева. „Visa подкрепя Олимпийските игри от 1986 г. и ще продължи до 2030 г. Олимпийският дух обединява хората по света със силата на спорта и постиженията. Visa свързва света с най-сигурната иновативна мрежа за дигитални и картови разплащания“, отбеляза тя.

С подкрепата на банката БОК насочва програмата си както към младите, така и към утвърдените състезатели, отбеляза по време на представянето легендата във волейбола ни Любо Ганев и пожела успех на олимпийците ни, които ще се борят за медали това лято в японската столица.

Олимпийската ни шампионка Мария Гроздева каза, че се чувства много сигурна и със самочувствие използва карта Visa на Fibank от години. „Всеки, който притежава такава карта ще може да се докосне до олимпийските игри“, заяви тя. /БГНЕС