Фюри: Ще се бия с Усик, ако парите са добри

Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че има желание да се изправи срещу другия шампион в дивизията Олександър Усик за обединение на поясите, но само ако парите са много добри. До момента преговорите между двамата за сблъсък се провалят, като вместо това Усик се би с Даниел Дюбоа, докато на Фюри му предстои непрофесионален мач с ММА боеца Франсис Нгану на 28 октомври.

"Феновете искат този мач, ако се намерят пари, ще го направим. Но ако няма пари, защо по дяволите бих се бил с него? Той няма нищо, една грозна к...а с гадни зъби. Освен това е наполовина по-малък от мен. Така че той само ще спечели, а аз само ще загубя. Ако го победя, всички ще кажат, че съм победил един боксьор в средна категория, ако той ме победи, ще е победил легендарния Тайсън Фюри. И всичко това за без пари?", коментира Циганския крал в интервю за легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд.

"Каквото и да говорят хората, че се бием за колани, за рекорди, за историята, този спорт е за пари. Най-важното е да си получиш парите. Това е", допълни Фюри, който е сериозно критикуван за мача си с Нгану. Фюри коментира и евентуален двубой със сънародника си Антъни Джошуа. "Той вече е бита карта. Беше ми интересен, когато беше девствен. Тогава щеше да е предизвикателство. Сега вече няма колани, не може да ми предложи нищо", сподели световният шампион. /БГНЕС