Гуинет Полтроу: Животът ми е адски динамичен

През последните години 51-годишната звезда се оттегли от актьорството, за да се съсредоточи върху различни бизнес проекти, но Гуинет призна, че животът ѝ все още е "адски динамичен".


Носителката на "Оскар" сподели пред People: "Имах погрешната идея, че ще мога да намаля малко оборотите. Но животът е много интензивен. Той е адски динамичен".

Наскоро Гуинет пусна на пазара good.clean.goop - нова линия продукти за грижа за кожата, тялото и уелнес, и признава, че това е начинание, което отнема много време.

Холивудската звезда сподели: "В момента се грижим за кожата си: "Почувствахме се увлечени от създаването на чисти, ефикасни продукти на по-достъпна цена за по-широка аудитория. В бранша го наричат "масстиж". Обичам тази дума - между "масовост" и "престиж". Така че ние се заехме да създадем това и беше толкова забавно".

Гуинет призна, че е постигнала повечето си актьорски амбиции, преди да навърши 30 години.

Филмовата звезда заяви, че "не обича толкова много да играе".

Гуинет каза пред SiriusXM: "Мисля, че когато удариш на камък, когато си на 26 години, и си човек, който се ръководи от показатели - който, честно казано, не обича толкова много актьорството, както се оказва ... аз се почувствах така: "Ами сега кой трябва да бъда? Към какво се стремя?"

Актрисата сподели, че просто е твърде заета с марката си Goop, за да мисли за филмовия бизнес в момента./БГНЕС