Кралски експерт: Кейт Мидълтън е много по-твърда, отколкото изглежда

Кралският експерт Валентин Лоу говори за характера на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън в ново интервю. Според него зад усмивката и отличните обноски се крие доста корава жена. „Зад кулисите тя е по-твърда, много по-твърда, отколкото си мислим. Тя е хубава жена, облича се красиво, усмихва се мило, занимава се с благотворителност. Всички я смятат за малко гъвкава", описва я той.

Лоу каза, че един от случаите, когато принцесата на Уелс е показала твърд нрав, се е случил след интервю на Опра Уинфри с принц Хари и Меган Маркъл, излъчено през март 2021 г. След това дворецът публикува изявление, в което се казва, че семейството е „натъжено“ от казаното от Хари и Меган и е решено да оправи нещата. Изявлението включваше и изречението, че „някои спомени може да се различават“, на който се противопоставиха някои членове на кралското семейство, смятащи, че това може да покаже неприязън към херцозите на Съсекс. Според Лоу именно Кейт силно се е застъпила тази позиция да бъде оставена в изявлението, като подчертава, че дворецът не е съгласен с версията на Хари за събитията.

Мидълтън е наясно, че "един ден тя ще бъде кралица" продължи Лоу, тя "мисли много внимателно за дългосрочните перспективи, силата и стабилността на кралското семейство като институция". „Тя е добра. Има правилното око за голямата картина и е фокусирана в дългосрочен план“, убеден е експертът.

В мемоарите си принц Хари споменава кавгите между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, като твърди, че именно Мидълтън е довела Маркъл до сълзи. Интересното е, че мрежата по-рано обсъждаше, че Меган Маркъл копира стила на Кейт Мидълтън. Още през 2018 г. тя беше обвинена, че си прави прическа като Кейт, а по-късно неведнъж беше отбелязано, че съпругата на принц Хари носи подобни тоалети. Наскоро Меган Маркъл си направи прическа като тази на Кейт Мидълтън. /БГНЕС