Кучешки фестивал "Dog Fest" събира приятели на четириногите в Южния парк

Четвъртото издание на Dog Fest се провежда на кучешката поляна в Южния парк, предаде репортер на БГНЕС.

Водещият на събитието актьорът и автор на интернет съдържание Ей Бо заяви пред БГНЕС, че тъй като днес времето е слънчево, се надява много хора да дойдат на Кучешкия фестивал заедно с домашните си любимци. По думите му това е една чудесна възможност кучетата да се сприятелят едни с други, а защо не и техните стопани. "Очакват ни много интересни разговори и много полезна информация, много щандове около нас, които също са с много неща, предназначени за домашните любимци", сподели Ей Бо.

По време на събитието ще има разговори със специалисти, с ветеринари, с хора, които са от различни организации, които ще отговарят на въпросите, които ежедневно вълнуват стопаните на кучета.

Организаторите обръщат внимание и на онези кучета, които си търсят дом. "Това е много хубава инициатива и много хубава кауза, защото така или иначе е важно да се полага грижа и да се обърне внимание на това", каза водещият и призова онези, които искат да осиновят кучета, или да дарят средства за тях, да дойдат на Dog Fest, за да научат повече информация./БГНЕС