Лудогорец - Славия се отлага заради бедственото положение в Разград

Срещата от 18-ия кръг на efbet Лига между Лудогорец и Славия, която трябваше да започне от 15:15 часа, няма да се състои днес, обявиха шампионите на официалния си сайт.

"Лудогорец уведомява своите фенове, че предвид тежката зимна обстановка и обявено бедствено положение в Разград, мачът със Славия се отлага за утре, 27 ноември със същия начален час. Клубът ще направи всичко възможно да подсигури условия за провеждане на срещата, въпреки че на места снежната покривка е близо 50 сантиметра.

Лудогорец се извинява предварително на феновете, които ще присъстват на мача утре, че условията няма да бъдат обичайните за „Хювефарма Арена“, написаха от клуба.

По-рано днес още един двубой бе отложен. ЦСКА 1948 и Арда трабвяше да излязат в 12,30 часа на стадиона в Бистрица. Лошите метеорологични условия и обилният снеговалеж не позволиха това да се случи.

От двата клуба взеха решение, че мач ще има в понеделник в Кърджали. В случая не става дума за размяна на домакинство, а отложеният мач от третия кръг на Първа Лига, който бе насрочен за 14 декември, ще бъде изтеглен за 27 ноември. Срещата от 18-ия кръг пък ще бъде преместена за 14 декември.

Всички размествания бяха официално утвърдени от спортно-техническата комисия на БФС. /БГНЕС