Медиите отрекоха новината за раздялата на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Онзи ден се появиха слухове за раздялата на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе след няколкомесечна връзка и по инициатива на актьора, но таблоидът TMZ отрече тази информация. Според източници, близки до двойката, това, че бизнесдамата и звездата от „Назови ме с твоето име“ не се появяват публично, не означава, че са се разделили, твърди таблоидът. Между двойката всичко е наред, те все още са заедно и „всяко съобщение за обратното е невярно“, твърдят още източниците. Вероятно Кайли и Тимъти пазят личното си пространство и се опитват да направят всичко възможно да не се появяват заедно на публични места, докато не разберат, че всичко между тях е сериозно.

Твърди се, че романсът на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе е започнал преди около шест месеца, когато Range Rover на по-малката сестра на Ким Кардашян е бил забелязан близо до имението на актьора. По-късно те бяха видени заедно на среща в Лос Анджелис, когато прекараха известно време в колата на Кайли пред мексиканския ресторант Tito's Tacos. В началото на лятото те бяха снимани заедно на барбекю с приятели.

25-годишната Кайли Дженър имаше връзка с рапърите Тайга и Травис Скот, от последния тя роди две деца: дъщеря Сторми и син Еър. Двойката се раздели по-рано тази година.

27-годишният Тимъти Шаламе излизаше с дъщерята на Мадона, актрисата и моделка Лурдес Леон, а по-късно с Ейса Гонзалес и Лили-Роуз Деп. Досега нито Кайли Дженър, нито Тимъти Шаламе са коментирали публично връзката си. Но този роман беше коментиран от бившия любовник на Кайли Травис Скот: в новата му песен има препратки към Тимъти Шаламет. /БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон