Мел Гибсън се съюзява с "Фифти Сент" в нов криминален трилър

Мел Гибсън и Къртис "Фифти Сент" Джаксън се съюзяват, за да заловят убиец в нова продукция, съобщава "Hollywood Reporter".

Двойката е започнала снимките на новия криминален трилър "Boneyard". Филмът е дело на независимия продуцент Колин Бейтс, едно от имената, стоящи зад филма "Отвличане" на Хали Бери и "Маги" на Арнолд Шварценегер.

Вдъхновен от действителни събития, филмът е с участието на Мел Гибсън в ролята на специален агент на ФБР, който издирва сериен убиец, наречен "Колекционера на кости". Гибсън трябва да работи заедно с началника на полицията в Албакърки, изигран от "Фифти Сент", както и офицер, представен от Брайън Ван Холт". Офицерът и началникът влизат в конфликт на фона на подозренията, че убиецът може да е един от служителите на отдела.

Режисьор на филма е Асиф Акбар, известен най-вече с екшън трилъра "Командо" от 2022 г. с Майкъл Джай Уайт и Мики Рурк. Колин Бейтс ще продуцира филма заедно със съавтора на сценария Винсънт Макданиел. Ханк Бърд и Коджи Стивън Сакай са автори на сценария заедно с Акбар и Макданиел. /БГНЕС