Петев: Утре концентрацията и мобилизацията ще са на ниво

"Особено в мачовете от първенството най-големият противник на Лудогорец е самият Лудогорец. Когато не подхождаме така, както трябва, ние сме уязвими да изгубим точки, както се случи. Сигурен съм, че утре и концентрацията и мобилизацията ще е на ниво". Това обяви треньорът на Лудогорец Ивайло Петев преди двубоя със Спартак Търнава от Лигата на конференциите в четвъртък.

"Орлите" започват участието си в груповата фаза на турнира с домакинство на словашкия тим, след като преди няколко дни направиха равенство с Ботев Пловдив в Първа лига. "Длъжни сме да излезем максимално мотивирани и концентрирани, за да изиграем един добър мач. Естествено, пред нашите фенове ние винаги се чувстваме по-комфортно и се надявам с тяхна помощ да изиграем един силен мач и да победим. Спартак Търнава заслужава уважение, тъй като по пътя си до групите е елиминирал отбори като Лех Познан и Днипро-1, те са опитен отбор. Наясно сме, че няма да ни е лесно, но ние сме длъжни да направим всичко възможно да победим", каза Петев на днешната пресконференция.

"В днешно време не е много трудно да разузнаеш противника, Прохазка знае обстановката, играл е на нашия стадион, надявам се утре пак да загуби. Най-близо до завръщане в игра е Дуа, Недялков също до края на месеца ще започне да тренира с отбора. Хайстер няма да е на разположение утре, Сонко имаше едно възпаление, Иван Йорданов също имаше малък проблем, заради това последните двама не играха срещу Ботев Пловдив. Текпетей ще бъде капитан, докато се завърне Недялков", допълни треньорът на Лудогорец.

Лудогорец посреща Спартак Търнава в четвъртък от 19:45 часа. /БГНЕС