Приятелка на Хю Хефнър: Той правеше секс с кучето ни

Бившата приятелка на Хю Хефнър, с която той е живял в периода от 1976 до 1981 г., твърди, че го е видяла в неприлична поза с домашният им любимец.

Сондра Теодор отправя брутални обвинения срещу покойния собственик на списание „Плейбой“, който почина през 2017 г.

Жената се среща с Хю – който почина през 2017 г. на 91-годишна възраст – от 1976 до 1981 г. и твърди, че е виждала скандални събития в имението на Playboy. Сега на 65-годишна възраст, Сондра споделя, че е била ужасена, когато намерила любовника си в компрометираща ситуация с кучето им – и каза, че след нея вече никога не оставяла Хю сам с животното.

Самата Сондра беше едно от скандално известните зайчета на Playboy и беше плеймейтка на месеца в изданието от юли 1977 г. Жената споделя своите обезпокоителни твърдения в епизод на документален сериал Secrets of Playboy, който се излъчва в САЩ по A&E Network.

По-късно в интервюто Сондра твърди, че друго тяхно куче се е пристрастило към наркотици.

„Навсякъде имаше наркотици... Най-добрият приятел на Хеф, той имаше куче Луис – и този мъничък пудел се пристрасти към кокаина. Кучето можеше да го помирише от другата страна на стаята". Разказът продължава с история на известна жена, която гостувала в имението, а пристрастеният пудел я облизвал по лицето. “Знаехме защо това куче ближеше лицето й“, допълва бившата моделка. /БГНЕС