Републиканци за България представи кандидатите си за народни представители в Перник

Имаме удоволствието да ви представим кандидатите за народни представители на ПП "Републиканци за България" в 14 МИР - Перник.

За втори пореден път водач на листата е д-р Иван Анчев. Магистър по политически науки и доктор по национална сигурност, с докторантура по въпросите на ислямския радикализъм. Бивш генерален консул на Република България в Чикаго (2016 - 2020 г.). Женен от 30 години, силен поддръжник на семейните ценности. Личната му кауза е свързана със свободата на придвижване на хората с физически предизвикателства.

Втори в листата е адв. Александър Алексиев от гр. Трън. Завършил специалност "Право" в НБУ, понастоящем работи като адвокат в международната адвокатска кантора, която е член на Световната асоциация по международно право.

На трето място е Ерика Тодорова от Перник. Магистър от ПУ "Паисий Хилендарски", управител на строителна и транспортна фирма. Омъжена, с две деца.

Четвърто място е отредено за друга дама - г-жа Ирена Миланова от Земен. Ирена е магистър по финанси, занимава се със семеен бизнес в областта на земеделието.

На пето място е младият строителен предприемач Иво Иванов, по образование е бакалавър "Бизнес администрация" от УНСС.

Компютърният специалист Бетина Богословова е поставена на шесто място в нашата листа, а Лъчезара Борисова, завършила ПГОТ "Свети Иван Рилски" - Перник, е на седмо място. /БГНЕС