Рита Ора: Гордея се, че се стабилизирах през 2023 г.

Рита Ора сподели пред медиите, че се гордее със себе си за това, че е "дала приоритет" на психичното си здраве.


33-годишната поп звезда, която през 2022 г. се обвърза с холивудския режисьор Тайка Уайтити, разказа, че през тази година се е грижила за себе си повече от всякога и се е опитала да започне на "чисто" в името на своето благополучие.

Запитана кое е най-голямата ѝ гордост и постижение през 2023 г., тя каза пред Spotify: "Да се справя емоционално, психически и физически. Дадох приоритет на психическото си здраве, тренирах и не бях толкова полудяла и фокусирана върху ангажиментите си, опитах да започна на чисто".

Междувременно изпълнителката на хита "Anywhere" трябва да започне работа по четвъртия си студиен албум през януари и се чувства "развълнувана" да започне работа по проекта, като се закани, че има и "няколко филма" в процес на подготовка.

Тя заяви: "Наистина съм развълнувана. Просто искам да продължа, не искам да спирам. И през следващата година ще снимам няколко филма".

Наскоро Рита обясни, че се е научила да живее в настоящето, защото всъщност никой няма представа какво ще се случи в бъдещето.

Запитана какъв съвет би дала на някой, който не е сигурен в бъдещето си, Рита заяви пред списание Blag: "Какъв е смисълът да се тревожите? Понеже така или иначе никога няма да знаете какво ви очаква в бъдеще. Така че какъв е смисълът да си несигурен?"/БГНЕС