Семейство Бекъм отпразнуваха Великден на яхта

Виктория и Дейвид Бекъм успяха да се съберат отново с (почти) всичките си деца този Великден. В Инстаграм кланът сподели няколко снимки от празненствата си на яхта, със заешки уши на главите.


Всички заедно за празниците. Кланът Бекъм (почти) в пълния си състав се събра в слънчевия Маями. Според снимки от престоя им, споделени онлайн, Виктория и Дейвид Бекъм са избрали ден на яхта с всичките си деца. Липсвал е само най-малкият Ромео - той все още живее във Великобритания заради футболната си кариера.

Носейки заешки ушички на главите си, Дейвид, Виктория, Бруклин, Круз и Харпър Бекъм позираха пред камерата. Присъстваше и съпругата на най-големия им син, Никола Пелц, която в множество видеоклипове показваше съпричастността си към майката на семейството, с което сложи край на дългогодишните слухове за напрежение помежду им.

Въпреки възможните сблъсъци между Виктория Бекъм и Никола Пелц, семейството остава сплотено. През март миналата година всички те се събраха в Париж, за да подкрепят бившата Спайс Гърл на модното ревю на нейната марка в разгара на Седмицата на модата. На патерици след контузия, тя отдели време да поздрави гостите си и бързо прегърна съпруга си, седнал на първия ред.

Месец по-рано Виктория, Бруклин и Круз Бекъм заминават за Лос Анджелис, за да подкрепят Никола Пелц. Съпругата на най-големия син на семейството правеше своя режисьорски дебют с филма "Лола". За предпремиерата 29-годишната певица можеше да разчита на свекърва си да я облече в изцяло линия Виктория Бекъм. Доказателство, че напрежението е в миналото.../БГНЕС