Слави Трифонов: С всеки изминал ден изчегъртването звучи по-обективно

„Местните избори, които се проведоха в Благоевград са показателни за това, което се случва в България. И тези избори със сигурност бяха по-честни от всички, провеждани досега“. Това заяви лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

„Не знам дали има половин милиард километра магистрали, както казва Бойко Борисов, но със сигурност има отвращение от това, което направи ГЕРБ през последните 10 - 11 години. А това личи и от фактите за корупция, безстопанственост и некадърност, които вади всеки ден служебното правителство“, заяви Трифонов.

https://www.facebook.com/STTrifonov/posts/2578368142471357

Той сподели, че не е знаел, че думата изчегъртване ще стане нарицателна.
„Не знаех, че като казах думата „изчегъртване“ в интервюто с Петър Волгин, тя ще придобие такава популярност и ще стане нарицателна. Но смисълът на този глагол ми звучи все по-точно и обективно с всеки изминал ден“, подчерта лидерът на „Има такъв народ“.
Според Трифонов Благоевград заслужава почтени и кадърни управници, както всеки друг български град. „Първата крачка вече е направена“, добави той.
БГНЕС припомня, че кандидатът на „Има такъв народ“ Илко Стоянов е първи на частичните избори за кмет на Благоевград. Той ще се състезава на балотаж с отстранения от съда инж. Румен Томов, който е независим с подкрепата на БСП. /БГНЕС