Следващият филм "Батман" най-накрая ще му даде помощник

Сега, когато Джеймс Гън рестартира вселената на DC, феновете не могат да не се чудят доколко тя ще се отклони от предишната версия и какво е подготвил режисьорът ветеран за любимите на феновете герои като Батман. Оказва се, че увлечението на Гън по легендарния автор на комикси Грант Морисън означава, че той ще отведе следващия жив Батман на място, на което не е бил от десетилетия.


Както съобщава Inverse, Гън казва, че първият филм "е историята на Батман и неговия действителен син, Дамян Уейн" и "е базиран на великата комиксова поредица на Грант Морисън".

Това е забележително само по себе си, защото не сме имали игрална история за Батман и Робин от катастрофалния филм на Джоел Шумахер "Батман и Робин" от 1997 г. Този филм стигна твърде далеч в своята пошлост, а по-късните режисьори ще се отклонят от това: Батман на Кристофър Нолан никога не е имал подходящ помощник (въпреки че получихме закъсняло разкритие на Робин в " The Dark Knight Rises"), а Батман на Мат Рийвс пропуска детския помощник, защото филмите се фокусират върху ранните солови дни на Батман като борец с престъпността. Въпреки това Гън иска неговият Батман да има Робин и Грант Морисън е предоставил идеалното вдъхновение. /БГНЕС