Спекулации пращат Кръстаич начело на националния отбор на Босна и Херцеговина

Младен Кърстаич може ще напусне българския национален отбор по футбол, за да поеме селекцията на Босна и Херцеговина. Това твърди TV N1 Сараево, цитирайки сръбското издание "Моцарт Спорт".

Сърбинът е получил покана да замени треньора Фарук Хаджибегич. Ръководството на местния футболен съюз е недоволно от представянето на тима, под ръководството на специалиста, който наследи на поста Ивайло Петев

Чашата на търпение към Хаджибегич преля след срамната загуба 0:2 като домакини на Люксембург. Тимът претърпя поражения в последните си 3 срещи от квалификациите за Евро 2024.

Според президентът на футболната федерация на Босна - Вицо Желкович, е задължително да бъде направена промяна, за да бъдат спасени квалификациите.

"Настоящият селекционер на България от известно време е в новините на местните медии, които непрекъснато пишат и говорят за уволнението му, но равенството със Сърбия в миналия кръг успя поне за малко да изглади нещата", описват ситуацията около Кръстаич в Босна.

Каято цяло Кърстаич не оправдава очакванията начело на "лъвовете". Въпреки гръмките обещания, че националите ни най-накрая ще се класират на голям форум, селекцията на сърбина има едва 2 точки в групата. /БГНЕС