Тейлър Суифт гледаше мач на новата си изгора в компания на майка му

Певицата Тейлър Суифт отново посети футболния мач на Канзас Сити Чийфс в Канзас Сити, щата Мисури.

Певицата бе засечена от папараци във ВИП ложата, където аплодираше новото си гадже Травис Келси заедно с майка му Дона. Певицата носеше черна мини рокля с емблемата на отбора за мача, отборното яке на Чийфс, които съчета с ботуши на ток и бижута. Тя общуваше много с майката по време на играта, съобщава Page Six. На подиума беше и новата приятелка на певицата Британи Махоумс, съпруга на защитника на отбора Патрик Махоумс.

В началото на октомври певицата вече присъства на мача на любимия си в компанията на близката си приятелка Блейк Лайвли, съпруга й Райън Рейнолдс, Софи Търнър и Хю Джакман. Тогава певицата беше принудена да пропусне няколко мача, което провокира слухове за раздяла с Травис.

Тейлър и Травис бяха забелязани да се гушкат заедно в бар преди няколко седмици. След това певицата започна да се появява на мачовете на футболиста, откъдето по-късно си тръгваха заедно.

Преди връзката си със спортиста Суифт излизаше един месец с вокалиста на The 1975 Матю Хийли. Певицата се запозна с него няколко седмици след раздялата с Джо Алуин, с когото имаше 6-годишна връзка. /БГНЕС