Треньорът на ЦСКА 1948: Заложете на наша победа срещу Черно море

“Заложете на единица утре”, смело обяви треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов преди двубоя с Черно море. Срещата е от 17,30 часа в Бистрица. Специалистът призна, че е анализирал грешките на своя тим от миналия кръг и се надява да нанесе първа загуба на варненци.


“Очаквам отборът да се вдигне психически и да покаже добро лице, за да излезем победители. Нашето време за подготовка беше с два дни по-малко от това на Черно море. Опитахме се да коригираме някои неща и се надяваме да се получат в този мач", продължи той.

"За мен Илиан Илиев е един от най-добрите треньори в България. Изградил е добър стил, отборът му е дисциплиниран. Очаквам интересен мач, но се надявам да бъдем по-добрия отбор и да спечелим. Аз казах и след предния мач - мен беше учудващо, че паднахме психически, с оглед на това, че виждах играчите как тренират. Бях убеден, че ще сме мотивирани и очаквах да се представим по-добре. Имаше пропуски, анализирахме ги и се надявам следващия мач да изглеждаме по друг начин. Надявам се да победим Черно море. Техният отбор е граден дълго време и е нормално тази година да имат резултати. За мен обаче е важно нашият отбор да се представи по най-добрия начин", каза още Панайотов.

"Футболистите са професионалисти. В този отбор са, за да покажем, че заедно можем да вървим напред. Отборът има цели, което е нормално. Смятам, че с времето нещата ще се наредят", надява се треньорът.

"Един треньор винаги трябва да търси изненада. Всичко обаче зависи от съперника. Дали съставът ще е същия, или не, дали някой е играл под нивото си - предният мач вече е минал. Не мога да издавам състав, но ние ще преценим как да се противопоставим и с какъв състав ще излезем. Георги Русев е готов на 100%. Имаме лек проблем с Антонио Вутов, ще решим днес до края на деня дали ще може да го използваме", завърши Панайотов. /БГНЕС