„VM Invest“ събира Мизия, Тракия и Македония в столичен квартал

Мизия, Тракия и Македония – трите исторически области на българското землище – се събират на едно място в столичния квартал „Малинова долина“ под формата на модерни и енергийни ефективни сгради, предаде репортер на БГНЕС.

„VM Invest“ направи първа копка на жилищните сгради „Мизия, Тракия и Македония“.

„Качеството на сградите ще бъде много високо, ще бъдат използвани най-добрите материали и ще бъдат построени от изключително добри професионалисти. Те ще бъдат високо енергийно ефективни като ще имат и фотоволтаични инсталации на покривите, които ще поемат дневните нужди на общите части”, заяви изпълнителният директор на компанията Васил Михайлов.

адвокат Васил Михайлов

Предлагат се едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, а за хората с изисквания могат да се направят и преустройства. Сградите ще бъдат завършени с Акт 16 в рамките на три години.

„Мизия, Тракия и Македония“ ще бъде един от най-емблематичните проекти в квартал „Малинова долина“, каза търговският директор на компанията Петър Сотиров. Той уточни, че проектът ще бъде с над 8000 квадратни метра разгъната застроена площ. Във всяка от трите сгради ще има по 40 апартамента. „Като енергийна ефективност гоним максимума, което за района не се среща често. Ще направим едни хубави, интересни сгради, подходящи за живеене, с добра локация и подходящи за една добра инвестиция“, отбеляза той.

Петър Сотиров

„VM Invest“ е добре позната на пазара и за клиентите. „Хората ни познават. Те знаят, че ние държим на думата си, държим на качеството и на доброто изпълнение и затова ни се доверяват“, поясни Сотиров.

Компанията строи по най-съвременни европейски технологии, с мисъл за градската среда и с фокус върху зелената енергия за едно по-добро бъдеще. За всеки един от техните проекти компанията се стреми да става все по-добра, все повече да вдига качеството и енергийната ефективност на сградите.

Тържествената церемония, която се проведе през днешния ден беше открита от цигуларя от Софийската опера и балет Димитър Райчев. Освен него за настроението на гостите се погрижи и певицата Меги Джанаварова. /БГНЕС