Диетите и спорта са тайната на външния вид на Кейт Мидълтън

Някои експерти предполагат, че първото хранене на Кейт Мидълтън за деня включва две парчета зеленчуци и че като се придържа към разнообразно хранене, тя успява да изглежда и да се чувства фантастично. Специалистите по косата в Longevita твърдят, че 41-годишната кралска особа яде първо овес, който е богат на протеини, въглехидрати и фибри, съобщи „Mirror”.

Това е последвано от напитка за закуска, приготвена от хранителни продукти, включително зеле, спанак и спирулина. Твърди се, че това са любимите ѝ продукти заради протеините и здравословните витамини, включени естествено в съставките.

От време на време тя изяжда и купичка овесена каша, за да поддържа високите си енергийни нива през деня. Смята се, че за други хранения Кейт се наслаждава на ястия като салата от диня с фета, авокадо и краставица.

На други места принцесата на Уелс обича да похапва годжи бери, сурови плодове и зеленчуци между храненията, като всеки от тях е пълен с хранителни вещества, които спомагат за здравословния растеж на косата и оставят брюнетските ѝ кичури силни и блестящи.

Смята се също така, че докато е била бременна, тя е имала особено желание за къри от леща - друга любима вечеря на Кейт независимо от това. Но ако няма време за спокойна трапеза, тогава принцесата избира бързи и лесни хапки като зеленчукови кебапчета.

Обичаната кралска особа също така е много запалена по фитнеса и спорта и провежда редовни занимания, които включват бягане, спининг, йога, тренировки с тежести и HIIT (високоинтензивни интервални тренировки) и др. В училище тя е капитан на женския отбор по хокей на трева и запазва впечатляващата си издръжливост през целия си живот.

През годините Кейт е била забелязвана да участва в много спортове - от спускане с въже до тенис, и въпреки че има натоварен график, тя рядко изглежда претоварена или притеснена от многото предизвикателства, с които се сблъсква./БГНЕС