Анистън и Пит: любовта май се възражда

Бившата любима двойка на Холивуд - актрисата от "Приятели" Дженифър Анистън, и секссимволът Брат Пит май отново са влюбени. Това съобщават близки приятели на двойката за медии отвъд океана.

Според слуховете двете звезди са се срещали поне пет пъти тайно в последните месеци, включително и на Коледа, в суперлуксозното имение на Анистън в Бел Еър.

Близък приятел на бившата "приятелка" разкрива: „Не мисля, че тя някога е спирала да го обича, въпреки че той разби сърцето й, когато я заряза заради Анджелина Джоли. На Джен й отне много време да прости, но тя вече го е направила, и оттук нататък могат само да продължат напред".

А дългогодишен сътрудник на Пит в неговата компания за производство на филми разкрива: "Всичко, за което Пит говори, е Дженифър. Двамата възобновиха романса си от преди години, и не мисля, че съм виждал някой от тях толкова щастлив".

Социалните мрежи завряха, след като камери уловиха 56-годишния Брад, който почти изкрещя „О, уау!“, когато видя 50-годишната Дженифър в бяла рокля на раздаването на награди в гилдията.

По-късно Пит и Анистън, които спечелиха големи награди, бяха забелязани да се усмихват топло един на друг зад кулисите на шоуто.

Анистън коментира събитието с думите: "Просто се видяхме и се забавлявахме. Имаме много голямо общо минало и има за какво да си говорим".

От своя страна Брад не пожела да коментира дали чувствата на двамата ще прераснат в нещо повече. Попитан дали Анистън ще го придружи на церемонията по раздаване на Оскарите, Пит отговори, че засега няма среща, нито придружител. /БГНЕС