Анте Шимунджа: Не съм доволен от първото полувреме

„Не съм доволен от първото полувреме, но много ми хареса начина, по който сре представихме сред почивката. Бяхме по-добрият отбор“, сподели треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа след победата с 1:0 срещу Сутиеска в Подгорица. Успехът изпрати "орлите" във втори квалификационен кръг на Шампионската лига.

„Опитаха се да ни изненадат в началото. Най-важното е, че ние отговорихме. През второто полувреме играхме много по-добре. Променихме подхода си към двубоя. Не съм доволен от начина, по който се представихме през първата част“, добави той.

Във втория квалификационен кръг Лудогорец ще играе с Шамрок Роувърс (Република Ирландия), който с общ резултат 3:0 елиминира Хибърниънс (Малта). Първата среща е в Разград на 19 юли от 20.45 часа.

"Ще видим дали това е достатъчно, за да отстраним Шамрок. Знаем, че можем да играем на най-високо ниво. Ние трябва да сме готови за битка, за всяка една топка. Трябва да даваш най-доброто от себе си, за да продължиш. Ще видим какво ще стане с новите футболисти. Знаем какво търсим и какво искаме. Ние наблюдаваме и следим футболисти", каза още Анте Шимунджа.

Той коментира и здравословното състояние на Кирил Десподов, който започна като титуляр, но беше сменен в 65-ата минута.

"След седем дни ще видим в какво състояние ще бъде Десподов. Има време да преценим, не може за седмица да стане магия. Предстоят 3-4 мача, които трябва да се играят на най-високо ниво, а той още не е готов", каза старши треньорът на Лудогорец. /БГНЕС