Болният Брус Уилис се появи със семейството си, включително Деми Мур

Брус Уилис се бори с невродегенеративно заболяване от две години насам. Здравословните му проблеми не му попречиха да сподели моменти със семейството си, като например 30-ия рожден ден на дъщеря му Талула.


За новини за Брус Уилис е най-добре да се посетят профилите в Инстаграм на най-близките му хора. В неделя, 4 февруари, Деми Мур сподели снимка на актьора по случай 30-ия рожден ден на дъщеря им Талула. Това е снимка, която не остана незабелязана, тъй като появите на Брус Уилис са редки, откакто се появи новината за заболяването му.

На снимката Талула позира навън, цялата усмихната, заобиколена от двамата си известни родители. "Днес обсипваме с любов нашия @buuski за 30-ия ѝ рожден ден", написа Деми Мур в надписа към публикацията си. За пореден път актрисата и бившият ѝ съпруг показват нежност, повече от двадесет години след развода им.

Освен семейните празненства, Талула получи и подарък пътуване до Лас Вегас по случай 30-ия ѝ рожден ден. Пътуването е споделено с майка ѝ, сестрите ѝ Скаут ЛаРу и Румър (придружени от 9-месечната ѝ дъщеря) и приятеля на Талула - Джъстин Ейси. Веселата група отиде в Bellagio, за да види представление на Cirque du Soleil, придружено от персонална торта за рождения ден. Той може и да е пропуснал това пътуване до Вегас, но Брус Уилис може да разчита на любовта и подкрепата на близките си, тъй като страда от фронтотемпорална лобарна дегенерация (ФЛДД) - невродегенеративно заболяване, идентифицирано за първи път през 2022 г. като афазия. 68-годишният пенсиониран актьор е подкрепян ежедневно и от съпругата си Ема Хеминг, майка на най-малките му дъщери - Мейбъл и Евелин (на 11 и 9 години).

"Трудно е за диагностицирания човек, за мен и за дъщерите ни. Когато казват, че това е семейно заболяване, то наистина е така", каза Ема Хеминг в предаването Today Show на американската телевизия през септември миналата година. /БГНЕС