CANTARELLI направи изключително ревю на Sofia Fashion Week 2024

Финалът на софийската седмица на модата Sofia Fashion Week 2024 подобаващо постави акцента на устойчивата мода. CANTARELLI беше най-подходяща да сложи точката на може би най-успешната седмица на модата в българската столица, предаде репортер на БГНЕС.

Cantarelli е историческа италианска марка, от Кортона, Тоскана. Вече 50 години изработва колекциите само на луксозни, световни модни брандове сред които: Louis Vuitton, Gucci, Alexander McQueen, Victoria Beckham, Philipp Plein и много други. Днес Cantarelli се фокусира върху създаването на семейни бутикови брандове, които до момента са 150 в над 30 държави.

В последната вечер на събитието, ознаменувана от дефилета на бълагрски и световни дизайнери, Лора Асенова – Мис България Вселена и един от най-атрактивните участници в Master Chef представя своята уникална марка Lo Cantarelli, с посланието ,,Да си етичен е модерно” и ,,Луксът вече е достъпен в София за всички стойностни клиенти“.

Уникалната колекция на CANTARELLI, представена по изключителен начин на подиума на Sofia Fashion Week, беше посветена на етичната мода, на стремежа да се създава устойчива мода, която не замърсява планетата, и се противопоставя на бързата мода, чиято дълготрайност не просто е поставена под съмнение. Мисията на CANTARELLI е да съдава етична, луксозна и достъпна мода, която носи стойност и смисъл.

CANTARELLI дава възможност да изберете от над 5000 артикула луксозни италиански платове. В началото на тази година колекция Lo Cantarelli се представи на над 10 модни форума в Амстердам, Флоренция, Милано, Брюксел, Вилнюс и много други. Мисията на Lo Cantarelli е да помогне на млади и утвърдени дизайнери да създадат своята етична модна марка и да излязат на световни модни сцени. Колекция Lo Cantarelli е подкрепена от Италианската фабрика за производство на мъжки и дамски костюми по поръчка Cantarelli, Fashion Academy Tuscany, Световният Моден Център Амстердам. /БГНЕС