Деми Мур днес става на 59

Актрисата Деми Мур днес празнува 59-ия си рожден ден и въпреки множеството филмови постижения, животът й бе белязан от брака с 15 години по-младия й колега Аштън Къчър.

Въпреки че изглеждаха идеалната двойка, Деми разкри в мемоарите си "Inside Out", че бившият й съпруг е голям манипулатор, „ангелите са му хлабави“ и има , да ги наречем, странни вкусове при правенето на секс.

Деми и Аштън бяха женени от 2005 до 2013 г. Те се запознават през пролетта на 2003 г. в хотелска стая в Ню Йорк, където общи техни приятели се събрали преди вечеря. Когато го видяла, пише Деми, изглеждала все едно са сами на света. Веднага между тях си появило магнетично привличане и те прекарали цяла нощ в разговор.

Деми казва, че разликата от 15 години не се усещала, а той приел децата й и се разбирал добре с тях.

Въпреки че връзката им започна идилична, а Деми дори получи благословия от бившия си съпруг и баща на децата си Брус Уилис, актрисата скоро отхвърли годините на трезвост и пусна други жени в брака си, пише "USA Today".

Когато Къчър казва, че не знае „дали алкохолизмът наистина е болест“, Мур започна да пие, мислейки, че той иска „момиче, което може да изпие чаша вино за вечеря или да пие текила на парти“.

„Исках да бъда това момиче. Този, който може да изпие чаша вино на вечеря или да пие текила на парти. Мислех, че и той иска това. Опитах се да бъда това, забавно, нормално момиче“, каза Деми. „Не съм мислила: това е дете на около двадесет години, което няма представа за какво говори. Не мислех..."

Мур започнала да се променя, за да се опита да се впише в модела на жената, която съпругът й искал. Тя направи всичко възможно да спаси брака и се съгласила на секс в тройка.

В мемоарите си тя нарича това „голяма грешка“.

Деми между другото разкри, че е преживяла много дълбока травма от брака си с Къчър. Тя предизвика общ шок и недоверие, когато призна, че се чувства унизена, защото той я помолил да уринира върху него.

Освен това Къчър й изневерявал и аферата му изпълни първите страници на таблоидите. Около 18 месеца след връзката им, преди да се оженят, Мур и Къчър очаквали бебе. Тя направила спонтанен аборт почти в шестия месец от бременността си, а мъката по загубата на бебето я „потопи” в алкохол. Тогава Деми се пристрастява към болкоуспокояващите и отива на рехабилитация.

Когато се върнала, Аштън й се ядосал, вместо да я подкрепи. Тя също така пише, че се чувствала така, сякаш е „оцеляла във войната“ и че не е имала „състраданието“ на съпруга си по това време.

Мур пише и за две от аферите на Къчър, втората от които е точно преди шестата годишнина от брака им, а за Деми именно от тази капка прелива чашата.

Аштън Къчър се изнесъл от общия им дом през 2011 г. Сега е женен за актрисата Мила Кунис, от която има две деца./БГНЕС