Голямото завръщане на “Intelligent Music Project” ще бъде на 12 май

В тези интересни времена, когато животът ни постави принудителна пауза, повече от всичко имаме нужда да повдигнем духа си, да се почувстваме живи. “Music is Life” e инициатива на Jeng studio & Perfect records, към която се присъединява и “Intelligent Music Project”- в подкрепа на българската музика.

Настанете се удобно и гледайте ексклузивния LIVE концерт на едни от най-добрите български музиканти- Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов. Те ще изпълнят хитове от последните два албума на “Intelligent Music Project”- четвъртият студиен проект “Sorcery Inside”, както и “Life Motion”, който излезе през февруари 2020.

“Sorcery Inside” е поредният изцяло български музикален проект на създателя на “Intelligent Music Project” – д-р Милен Врабевски. В него се включват легендарни музиканти като Саймън Филипс (Toto), Карл Сентънс (Nazareth), Ричард Грисман (River Hounds), Джон Пейн (ex-Asia) и Джоузеф Уилиямс (Toto), които са оставили своя несравним почерк върху 12-те композиции на д-р Милен Врабевски.

Световноизвестният барабанист и автор на музика Саймън Филипс участва в записите не само на барабаните, но и като музикален ко-продуцент, заедно с д-р Врабевски и Иво Стефанов. Записите са направени през есента на 2018 г. в “Brotheryn Studios”, Калифорния, от Саймън Филипс и Ърнест Тибс (барабани и перкусии), Джеси Зибенберг (китари, вокали) и Дейв Палмър (клавири), а от българска страна- в "Intelligent Music Studios", София.

"Life Motion" е петият студиен албум на “Intelligent Music Project”. И този път във водената от д-р Милен Врабевски формация присъстват големи световни имена - барабанистът и ко-продуцент на изданието Саймън Филипс, както и вокалистите Джон Пейн (екс-Asia) и Ричард Гризман (River Hounds). Дебют в него прави Рони Ромеро, певец, който се прочу с присъединяването си към “Rainbow” през 2015-та. А когато към този звезден екип прибавим уважавани български музиканти, става съвсем ясно, че при IMP се гони висока класа.

“Епидемия, криза, зараза”. Вече повече от месец не минава ден без да чуем тези думи. Действително, ситуацията в момента е изпитание за всички, но носи и някои позитиви - като възможността да отделяме повече време за (пре)откриване на изкуство.

Присъединете се към първия онлайн концерт на “Intelligent Music Project” на 12 май, който ще се излъчва на живо от Фейсбук страницата на “Intelligent Music Project” и студио “JENG”.

Концертът е от затворен тип, осъществен при минимален брой технически лица и спазени всички норми за дезинфекция и дистанция, наложени от извънредното положение.

Достъпът до събитието е абсолютно безплатен. Всеки, желаещ да подкрепи “Intelligent Music Project”, може да го направи, закупувайки виртуален билет в три ценови категории от платформата URBO- символичен, стандартен и ВИП, придружени с подарък диск. /БГНЕС