Гуинет Полтроу: Да си мащеха е изпитание

51-годишната Гуинет Палтроу неотдавна беше гост на срещата на върха Visionary Women по случай Международния ден на жената.


Основателката на Goop попита бившия посланик на САЩ на Бахамските острови как успява да бъде "мащеха на две прекрасни деца - Тони и Сара". След като отговори, самата звезда също призна, че не ѝ е било лесно да приеме статута си на мащеха и да свикне с това, че няма "собствени деца". "Това наистина е трудно пътуване. Но аз обичам да говоря за него, защото това е едно от най-големите ми човешки постижения. И нямаше да мога да израсна като личност, ако не бяха сложните ми отношения с доведените ми деца, а сега те са като семейство за мен", разкрива Гуинет.

Палтроу има две деца от бившия си съпруг Крис Мартин (дъщеря Епъл и син Моузес), а освен това отглежда и децата на режисьора и съавтор на American Horror Story Брад Фалчък - Изабела, 19 г., и Броуди, 17 г. Палтроу и Фалчък се ожениха през 2018 г.

"Ако започнете да отглеждате приемни деца, трябва буквално да се превърнете в слънце - просто да давате, без да очаквате нищо в замяна. Благодарение на Изабела и Броуди се научих да грея като слънце и никога да не си правя сметки", добавя тя.

На 7 март стана ясно, че Гуинет Палтроу е дала благословията си за брак между бившия си съпруг Крис Мартин и любовницата му Дакота Джонсън. Звездата от "Петдесет нюанса сиво" и 47-годишният фронтмен на групата Coldplay са заедно от 2017 г./БГНЕС