Хубчев: Отборът премина през трудния период с голяма доза морал

Старши-треньорът на Левски Петър Хубчев говори пред ЛЕВСКИ ТВ преди рестартирането на футболното първенство на България. В петък, 5 юни Левски приема Лудогорец в мач от 25-ия кръг на Първа лига.

Специалистът коментира дългото прекъсване на футболния живот заради пандемията от COVID-19, динамичните процеси в клуба и очакванията си за срещите от Първа лига и решаващите полуфинали за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив).

"Според мен момчетата се отнесоха напълно сериозно към контролата с Витоша Бистрица, но повече от очевидно е, че липсва игровата практика, чувството към топката все още. Крайно малко време беше това време за подготовка и аз мисля, че всички отбори ще влязат не съвсем подготвени в първенството. Преди мача с Лудогорец ще наблегнем най-вече върху тактическите упражнения и на тактиката. Този труден период за Левски се оказа два пъти по-труден с оглед на случващото се около клуба, така че ние трябваше да се съобразим и с това нещо. Като цяло главите на всички нас - треньори и футболисти бяха заети изцяло със събитията, които се случват около клуба. Трябва да си признаем, че това е основният проблем, който ни занимава. Мисля, че всеки се справи, след като всички са тук и са здрави, значи сме се справили с този период", заяви Хубчев. /БГНЕС

Категории: