Илиан Илиев: Взимаме двубоя срещу Танзания сериозно, няма да има много промени в състава

"Футболистите ще подходят сериозно към двубоя и няма да има много промени в състава от последните два мача. Всички са здрави, с изключение на отпадналите принудително."


Това заяви треньорът на националния отбор по футбол Илиан Илиев на пресконференция в Баку. Утре лъвовете играят срещу Танзания в първия си двубой от турнира FIFA World Series.

Гледахме техни мачове и се запознахме с тях. Те не са известни на публиката в Европа, но за тях това е възможност да се "покажат", защото повечето очакват трансфер в Европа", обясни Илиев.

Той посочи, че футболистите ще подходят сериозно към двубоя и няма да има много промени в състава от последните два мача.

"Трябва да покажем по-добро лице. Според системата на отбора сме запознати как можем да реагираме при всяка ситуация", подчерта националния селекционер.

"Въпросът за мотивацията въобще не трябва да е на дневен ред. Африканците играят повече на инстинкт, не са подредени така добре като европейските отбори, но не трябва да разчитаме на това. Важно е да излезем да покажем добра игра и да победим", каза още Илиев. /БГНЕС