Илич: Загубата от Сейнт Патрикс беше много тежка, можем да се поправим в четвъртък

"Загубата от Сейнт Патрикс беше много тежка за нас, но хубавото е, че можем да се поправим още в четвъртък. Надявам се, че ще ги елиминираме. Тази една седмица с отбора беше много важна за нас - да възстановим някои футболисти и да се подготвим още по-добре за реванша", заяви треньорът на ЦСКА Саша Илич два дни преди реванша с ирландския Сейнт Патрикс от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите.

Саша Илич

"Червените" допуснаха изненадваща загуба с 0:1 на стадион "Българска армия" в първия мач и ще трябва да търсят обрат на реванша в Ирландия в четвъртък. "Най-важният урок след първия мач е, че ако не влезем в двубоя по начина, по който искаме, после търпим определени последствия. Мога със сигурност да твърдя, че имаме много по-голяма класа от това, което показахме миналия четвъртък, и че имаме потенциал да отстраним Сейнт Патрикс. Трябва обаче да играем по много по-различен начин от това, което демонстрирахме миналата седмица. Сейнт Патрикс се защитава фантастично, но и те имат определени недостатъци. Трябва да ги накараме да сгрешат, за да можем да вкараме гол, както те успяха да направят в София", каза Илич в интервю за клубната телевизия на "армейците".

"Надявам се, че Линдсет и Бамба ще ми помогнат със своите качества да постигнем добри резултати. Давам шанс на младите футболисти, за мен не е важно дали някой е млад или стар, а дали може да донесе качество в играта ни", допълни той. /БГНЕС