Клоп: Салах не се продава

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоя, че нападателят на тима Мохамед Салах „не се продава“, след като се появиха информации, че шампионът на Саудитска Арабия Ал Итихад подготвя бомбастична оферта за капитана на Египет.


Единственият начин към този момент Салах да напусне „Анфийлд“ е ако самият футболист форсира трансфер в Саудитска Арабия, но Клоп е категоричен, че нападателят е „на 100% отдаден“ на клуба, потвърждавайки на днешната си пресконференция, че не е имало запитване от други клубове за услугите му.

„Той е важен за нас. Няма нищо по тази тема. Ако имаше, отговорът щеше да бъде „не““, каза германският специалист преди гостуването на Нюкасъл тази неделя.

Ал Итихад ще се опита да направи Салах един от най-добре платените футболисти в света, като се очаква той да получава по 1.5 млн. паунда седмично. Саудитският шампион е готов и да плати на Ливърпул трансферна сума над 100 млн. паунда.

Салах подписа нов тригодишен договор с „червените“ миналото лято, с който взима по 350 000 паунда седмично, а това го прави най-скъпоплатения играч в историята на клуба. /БГНЕС

Категории:

Тагове: