Кортни Кардашян и Травис Баркър имат син

Кортни Кардашян роди син от съпруга си, барабаниста на Blink-182 Травис Баркър, съобщиха People и TMZ, позовавайки се на свои източници.

Още през юли, по време на интервю, Травис призна, че иска да кръсти сина си Роки Тринадесет. Той обясни, че 13 е най-добрият номер в света, а Роки е най-доброто боксьорско име в света. Освен това китаристът на Suicidal Tendencies се казва Роки Джордж. Наскоро по време на подкаста One Life One Chance музикантът отново потвърди, че ще кръсти сина си Роки.

Фактът, че Кортни очаква дете, стана известен през юни. Звездата направи съобщението по време на концерт на Blink-182. Бременността не беше лека - през септември Кортни беше приета в болницата, където претърпя операция, по време на която лекарите спасиха живота на неродения и́ син. По-късно Кардашиян разказа подробно за този инцидент в интервю за Vanity Fair.

Това е първото дете заедно на двойката. Кортни също има три деца (11-годишната Пенелопе, 13-годишният Мейсън и осемгодишният Рейн) от бившия си приятел Скот Дисик, докато Травис има 19-годишен син Ландън, 17-годишен дъщеря Алабама и 24-годишната доведена дъщеря Атиана от бившата му съпруга Шана Моаклер. /БГНЕС