Лев Инс предлага специални условия за киберзастраховки за финтех бизнеса на Digipay Conference

ЗК „Лев Инс” АД ще предложи специални условия за киберзастраховки за бизнеса на електронните разплащания с покритие до 2 милиона евро на Digipay Conference, която ще се проведе на 5 октомври в Inter Expo Center. Лидерът в застраховането на българския пазар ще представи на финансовите компании комплексно решение за киберсигурност, което предоставя индивидуално предложение за покритите рискове и специална цена на застраховката, съобразена с размера и нуждите на конкретната организация.

Експертите на ЗК „Лев Инс” АД ще запознаят гостите на специализираната финансова и финтех конференция с възможността да се възползват от уникалната за пазара Кибер застрахователна полица при преференциални условия. Тя осигурява превенция от хакерски атаки, мигновено откриване и разследване на пробиви в сигурността и технологично решение за безопасна работа в Интернет.
В рамките на полицата всяка компания получава денонощен мониторинг на информационните системи, съчетан с моментална реакция при опит за атака от два оперативни центъра за сигурност в България и Израел. За да гарантира оптималната защита на информационните масиви и дигитални операции на финансовия бизнес със седалище на територията на ЕС, ЕИП и Швейцария, лидерът в застраховането в България предоставя предварителен анализ на информационната сигурност чрез „оценка на риска” и специализиран софтуер, а покритието важи за целия свят.
За да бъдат финансовите организации максимално обезпечени при евентуален кибер инцидент, ЗК „Лев Инс” АД покрива рискове както към застрахованата компания, така и към трети страни. Те включват компенсации за увреждане на цифрови активи, прекъсване на дейност, възстановяване на данни и системи, разходи за пробиви в системата на застрахования, терористични кибер атаки, загуби от кибер изнудване, както и покритие за лична репутация. От друга страна финтех компаниите могат да разчитат, че ЗК „Лев Инс” АД ще ги компенсира при претенции за ментални страдания, неприкосновеността на лични данни, медийна отговорност, глоби и наказания, наложени по Стандартите за сигурност на индустрията за картови трансакции или по претенции по регулаторна защита и наказания.
Екипът на ЗК „Лев Инс” АД ще бъде на разположение за изготвяне на индивидуални предложения спрямо конкретните нужди на гостите на Digipay Conference в Inter Expo Center на 5 октомври. /БГНЕС

Тагове: