Манчестър Юнайтед и Барселона разрешават спора на "Олд Трафорд"

Отборите на Манчестър Юнайтед и Барселона ще се изправят един срещу друг в най-интересния двубой от евротурнирите тази вечер. Срещата от плейофите на Лига Европа, която ще се играе на стадион "Олд Трафорд", ще започне в 22:00 часа българско време.

Първият двубой на "Ноу Камп" завърши при равенство 2:2, което остави недоволни и двата тима. "Червените дяволи" доминираха в голяма част от мача и имаха множество възможности за гол, но успяха да реализират само два. От своя страна каталунците имаха претенции за дузпа за игра с ръка на Фред в наказателното поле, които бяха подминати от съдийската бригада. Гостите също останаха недоволни от съдийството, тъй като считаха, че е спестен червен картон на противников състезател, който повали откъсналия се Маркъс Рашфорд. В крайна сметка след вихрено второ полувреме, всичко остана да се реши на реванша.

Юнайтед се намира в добра форма от началото на годината и впечатлява с представянето си, а голмайсторът на тима Маркъс Рашфорд е един от играчите в най-добра форма в света в последните два месеца. От своя страна Барселона се справя отлично на домашната сцена и има преднина от осем точки на върха в класирането пред големия съперник Реал Мадрид. Шави обаче няма да може да разчита на двама основни футболисти - младото дуо в центъра на терена Педри и Гави.

В друг интересен двубой от плейофите на Лига Европа Залцбург трябва да брани преднина от един гол при гостуването си на Рома, докато Нант и Ювентус трябва да разрешат спора във Франция след равенство 1:1 в Торино.

Програма за плейофите на Лига Европа:

19:45

Мидтиланд - Андерлехт (1:1)

ПСВ - Севиля (0:3)

Нант - Ювентус (1:1, Max Sport3)

Монако - Байер Леверкузен (3:2. Max Sport 4)

22:00

Манчестър Юнайтед - Барселона (2:2, Max Sport 3)

Унион Берлин - Аякс (0:0, Ring)

Рома - Залцбург (0:1, bTV Action)

Рен - Шахтьор Донецк (1:2, Max Sport 4)

Програма за плейофите на Лигата на конференциите:

19:45

Андерлехт - Лудогорец (0:1, bTV Action)

Клуж - Лацио (0:1, Ring)

Партизан - Шериф (1:0)

Днипро - АЕК Ларнака (0:1)

22:00

Гент - Карабах (0:1)

Фиорентина - Брага (4:0)

Лех Познан - Бодьо/Глимт (0:0)

Базел - Трабзонспор (0:1). /БГНЕС