Марти Синтрън от No Mercy вдига купон за Нова година в Бургас

И тази година хиляди бургазлии и гости ще посрещнат новата 2024-та година на площад Тройката, предаде кореспондентът на БГНЕС от черноморския град. Специалният гост на купона ще бъде Марти Синтрън познат на поколения купонджии като No Mercy. Голяма част от хитовете му все още озвучават всички летни фиести по света и у нас. Сред тях са парчетата „Where Do You Go“, „Please Don’t Go“, „Hello–How Are You“, „When I Die“ и „Kiss You All Over“.

„За втори път съм в България. Това беше дълъг полет. Коства ми доста време да дойда от САЩ до Бургас. Искам да пожелая щастлива Нова година на всички хора, с които ще се видим днес. Изключително съм развълнуван да бъда част от концерта довечера и се надявам да се видим с вас там. Пожелавам на хората годината да е щастлива, да са здрави. На себе си също. Да съм поне още 30 години на сцената”, заяви след саундчека Марти Синтрън

Очаква се хиляди бургазлии да посрещнат Нова година на площада.

„No Mercy е нашият основен участник. Той вече направи саундчека на сцената. Заедно с това очакваме и младата звезда, обичана в цяла България - Мила Робъртс. Ще има и фолклор, разбира се”, съобщи Дияна Саватева, зам. кмет по култура в Община Бургас.

Община Бургас ще раздаде над 2500 парчета баница, ще има и безплатно вино. /БГНЕС