Насимо представи "Life is a Study", галерия 2.0 не можа да побере публиката

Феновете на Насимо затвориха улиците по време на откриването на новата му изложба, в която специално участие взе Иван Шопов.

Атрактивно артистично допълнение бе участието на популярния електронен артист Иван Шопов

Феновете на световноизвестния графити и стрийт арт художник Насимо спряха движението на площад ,,Малките 5 кьошета’’ в София, по време на откриването на шестата му самостоятелна изложба и представянето на новата му книга в галерия 2.0. Атрактивно артистично допълнение бе участието на популярния електронен артист Иван Шопов, който се погрижи за музикалния фон на събитието и който представи предпремиерно част от композициите на новия си съвместен проект с формация “Авигея” “Kanatitsa Remixed”, чиято атрактивна визия е дело именно на Насимо.

Тълпи от хора се стичаха към галерия 2.0 в столичния център

Тълпи от хора се стичаха към галерията-домакин на събитието и се струпваха на ключовия пътен възел в продължение на три часа, което направи улиците почти непроходими за минаващите автомобили. По думите на видни куратори, които присъстваха на място, откриването на "Life is a Study" предизвика невиждан досега интерес към изложбено събитие за родната художествена сцена.

Гост на изложбата бе кметът на София Йорданка Фандъкова.

Колкото до официалната премиера на “Kanatitsa Remixed”, тя ще се състои тази събота, 18 май, в столичния клуб Music Jam (ул. Пиротска 5) и ще включва освен концерт на живо на Иван Шопов и “Авигея” така и мащабен 8-часов маратон с над 12 български и международни артисти в двете зали на клуба. Билети за “Kanatitsa Remixed” все още могат да се намерят онлайн. /БГНЕС