Пенев: Поръчкови хора изнесоха представление, това не са истинските фенове

"Имаше определени хора, които изнасят някакво представление. Това не са истинските фенове на този клуб. Тези поръчкови хора се опитаха да отклонят вниманието от едно неправилно и некадърно управление на ръководството. Нищо повече", обяви треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев след загубата от ЦСКА с 1:2 в дербито от осмия кръг на Първа лига.

На стадион "Българска армия" ЦСКА 1948 поведе в резултата малко след почивката, но домакините стигнаха до пълен обрат с два късни гола. Още преди мача Пенев бе посрещнат с освирквания от феновете на "червените", а представителите на ЦСКА 1948 в ложата на стадиона - Ради Здравков, Валентин Илиев и Добрин Гьонов - бяха изгонени от привържениците.

"Искам да поздравя момчетата, изиграха много добър мач и се вложиха докрай. Защо не спечелихме? Защото още първото полувреме при 0:0, при 0:1 изпуснахме много чисти положения за гол, да увеличим аванса и щеше да е доста трудно за обрат. Това е единствената причина. Трябва да продължаваме точно в тази линия. Футболът е игра, играеш по-добре - губиш. Така че с едно самочувствие, с високо вдигната глава, продължаваме", коментира Пенев след срещата. /БГНЕС