Шакира отново засечена с Хамилтън, този път на яхта

Шакира отново бе засечена с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, след като преди дни бяха забелязани да вечерят в ресторант в Маями. Този път те прекараха времето на яхта в залива Бискейн с група приятели. С певицата бяха и синовете й.


Хамилтън е известен с многобройните си романи със звездни дами. Бивши гаджета са му Ники Минаж, Никол Шерцингер, моделите Барбара Палвин, Камила Кендра, Джулиана Налу (тя е бившата приятелка на Кание Уест), рускинята Виктория Одинцова, Рита Ора и дори Риана. Освен това в мрежата се появиха слухове за връзки на състезателя с Ирина Шейк, Кендъл Дженър и Джиджи Хадид.

По-рано Шакира, която миналото лято се раздели с футболиста Жерар Пике след 10-годишна връзка, бе забелязана в компанията на актьора Том Круз. По-късно вътрешни хора казаха, че актьорът би искал да продължи връзката си с певицата. Но Шакира, очевидно, не се интересува от любовна афера с Круз: вътрешни лица съобщиха, че певицата възнамерява "да се съсредоточи върху децата и кариерата".

Тази пролет Шакира се премести в Маями със синовете си Саша и Милан от Пике, за да започне нов живот в САЩ. Раздялата й с Пике настъпила поради негова измяна с 23-годишната служителка от негова компания Клара Чиа. /БГНЕС