Синът на Роналдо впечатли със страхотно изпълнение на свободен удар

Синът на Кристиано Роналдо - Роналдо-младши, все по-уверено върви по стъпките на легендарния си баща. Най-големият наследник на португалската звезда вече е на 13 години и премина през школите на Реал Мадрид, Ювентус и Манчестър Юнайтед, а сега тренира в академията на настоящия клуб на Роналдо Ал Насър в Саудитска Арабия.

Роналдо-младши има амбиция да последва баща си в професионалния футбол и вече показва част от качествата, които е наследил. В социалните мрежи се появи видео от тренировка на тийнейджъра, на което се вижда как той вкарва от свободен удар с изключително прецизен удар, който попада точно в ъгъла на вратата.

Самият Роналдо не обича да говори за перспективите на сина си да тръгне по неговия път, но веднъж отправи остри критики към него. "Понякога съм строг с него, защото той пие "Кока-кола" и "Фанта", което ме вбесява. Карам му се, когато яде чипс, пържени картофи и всички неща, които не понасям", сподели петкратният носител на Златната топка преди време.

38-годишният Роналдо е известен с маниакалната си здравословна диета, която той твърди, че е в основата на дълголетната му кариера. Португалският национал никога не си позволява да яде вредна храна, а отделно влага огромни средства в своята физическа подготовка и възстановяване, извън ежедневните тренировки с клубния си тим.

Всичко това изглежда дава резултат, тъй като Кристиано Роналдо завърши 2023 година като най-добрия голмайстор в света. Португалецът отбеляза общо 54 попадения за изминалите 12 месеца, с което изпревари звезди като Хари Кейн (52), Килиан Мбапе (52) и Ерлинг Холанд (50). /БГНЕС