Тодоров: Нужна е добра физическа подготовка

Левски се нуждае от един добър старт на сезона срещу Берое. Ще се радвам, ако изпреварим двете ЦСКА, заяви наставникът на "сините" Георги Тодоров след тренировката на отбора.

Той призна, че е притеснен от физическата подготовка на някои играчи преди първия мач на отбора в efbet Лига срещу Берое в понеделник.

Тодоров каза, че тимът сега е съставен от 18 играчи и се нуждае от нови попълнения, особено в защита, тъй като много футболисти са напуснали. Капитан на Левски ще бъде Николай Михайлов, когато е на игрището.

Тодоров потвърди, че Живко Миланов се завръща в клуба и ще бъде негов асистент. 36-годишният бивш капитан на Левски няма да бъде утре на пейката, тъй като нужните за това документи не са оформени официално.

"Боби Цонев трябва да разреши проблемите си със стария си клуб, надявам се да е част от отбора. Матео Стаматов тренира с нас, оставя добри впечатления и може би ще остане. Божинов си е Божинов, няма какво да го коментираме. Има много функции и се надявам да ги покаже на терена. Валери няма да може да играе 90 минути, но в двубоите, в които ще играе, ще бъде полезен за отбора. Искам да видя Левски на първо място. Съвсем обективно е, че започваме с много трудности първенството, трябва търпение, докато не изградим целия отбор. Ще изглеждаме по-добре, ако успеем да вземем хората, които сме набелязали. Ще направим една здрава основа. Това, с което разполагаме, тези хора ще излязат да играят. Всичко, което е годно ще играе срещу Берое. Не знам дали сме фаворит. Искам да изиграем един добър мач, видях промяна в положителен аспект в последните 10 дена", каза Тодоров. Той призна, че настроението в тима е много по-добро, след като футболистите в понеделник получиха част от заплатите си.

"Надявам се играчите да издържат, но като гледам тестовете, които им правихме, има хора, които трябва доста да поработят. Трябва да компенсираме с повече движения и физика. Според мен нещата много се объркаха покрай прекъсването", подчерта Тодоров. Той също така съобщи, че Холмар Ейолфсон и гръцкият бранител Янис Каргас ще напуснат Левски. /БГНЕС