Упи Голдбърг: Блестя, когато не съм влюбена

Колоритната звезда призна, че докато другите може да са щастливи, когато са във връзка, тя е по-доволна да е сама и не планира да се обвързва отново с никого. 68-годишната актриса първоначално е била омъжена за Алвин Мартин през 70-те години на миналия век, след това за Дейвид Класен в края на 80-те години и накрая за Лайл Трахтенберг от 1994 до 1995 г.

В интервю за CBS Sunday Mornings тя обяснява: "Мисля, че другите хора изглеждат искрящи, когато са влюбени, и ми харесва да виждам това. Но аз блестя, когато не съм влюбена, което е нормално. И колкото повече остарявам, толкова по-щастлива съм. Така че за всеки случай - и насочвам това към хората, които може би искат да ми пишат в интернет - ето какво трябва да се направи. Аз знам колко съм сладка, така че не е нужно да ми казвате как не съм достатъчно привлекателна, за да имам гадже, защото, шокиращо, съм имала много такива".

Междувременно звездата от "Sister Act" е водеща на "The View" от близо 20 години, но беше попарена, когато преди време заяви, че Холокостът "не е свързан с расата" и въпреки че е "много уверена", отказа да даде конкретен отговор на въпроса дали "съжалява" за коментарите си.

Тя каза: "Много съм уверена в себе си. Но също така съм уверена и във факта, че съм правила гигантски грешки и съм стъпвала в много кал по пътя си. Изпаднала съм в затруднение как да отговоря на този въпрос, защото хората чакат да кажа нещо. Казах това, което исках да кажа, и те ме отстраниха. Уважих това, което казаха, уважих мнението на всички. И ако някой някога наистина се интересува от неговата цялост, може да го потърси. Но аз няма да се поставя отново в такова положение"./БГНЕС