Желязков: Партиите да седнат и да поговорят за сериозни промени в Изборния кодекс

„Гласувах за развитието на града, в който съм роден и в който съм избрал да живея и работя. Гласувах градът да изпълнява девиза си, това, което се случва през последните 20 години“. Това заяви председателят на НС Росен Желязков, предаде репортер на БГНЕС.

„Градът нямаше транспортна инфраструктура, сега градът напълно изпълнява девиза си. Благодаря на Йорданка Фандъкова, която беше принципна и изпълни съдържанието си“, каза още Желязков.

Председателят на НС коментира, че гласуват хора, не гласува средството за упражняване на глас, така че моралът е в хората. Вярвам, че ще имаме избор, който да доведе до избор на достойни представители на местното самоуправление“, подчерта Росен Желязков.

Желязков подчерта, че е счел за нужно докладът на ДАНС да стане публичен. „Нека да минат страстите от днешния ден и балотажът през следващата седмица. Според мен отговорността на политическите партии е да се седне и да се поговори за сериозни промени в Изборния кодекс, така че техническите средства да не разделят“, добави още председателят на НС. /БГНЕС