Жените на Кание Уест копират тоалетите си

Бившата съпруга на Кание Уест Ким Кардашиян публикува свои снимки, които много напомнят новата му съпруга Бианка Ченсори.


Ким Кардашиян позира топлес и по прозрачен чорапогащник, но наметна отгоре обемно кожено палто. Приликите бяха оценени в коментарите под публикацията. "Бианка, това ти ли си?", "И така, кой кого косплейва? Объркан съм", пишат потребителите на Ким. Приликите между Ким Кардашиян и Бианка Ченсори се обсъждат в интернет отдавна: жените си приличат на външен вид, а Кание Уест също ги облича в същия стил. Преди това Бианка Ченсори повтори образа на Ким Кардашиян: тя излезе в метален бански, който много прилича на този, в който Ким позира преди няколко години.

Интересно е, че въпреки подобно съперничество Ким и Бианка имат добри отношения. Ким няма нищо против Бианка да прекарва време с нея и с децата на Кание (въпреки че Бианка се носи с по-разголени дрехи). А наскоро бяха забелязани заедно на партито на Кание Уест. Личният живот на Ким не е толкова добър: наскоро вътрешни лица съобщиха, че тя се е разделила с новия си приятел, американския футболист Одел Бекъм-младши. Двойката така и не се показа заедно. /БГНЕС