Черна пантера и ротвайлер инфлуенсъри

Социалните мрежи често се използват, за да задълбаят в истории, които никога не бихме си представили, че се случват в реалния живот. Това се случва със странно приятелство, което обърква хиляди потребители по целия свят: Венса, ротвайлер, чиято сестра е черна пантера на име Луна.

Да, "сестра", защото животът на двете животни се събира в момента на раждането на пантерата, когато тя е отхвърлена от майка си, пише „Ту отро диарио“.

Отговорниците за Сибирския зоопарк, където се е родило малкото, са били принудени да търсят алтернатива. Ето как в живота на пантерата се появява Виктория, експерт в отглеждането на котки, която й дава името Луна. Виктория осиновява котката и я взима у дома, за да я отгледа. По това време Луна среща кучето Венса, ротвайлер. Кучето не само го приветства, но от този ден нататък те стават неразделни.

Отначало Венса се грижи за Луна, която е просто малко коте, но докато расте, грижите се трансформират в отношения на равен с равен, по-характерни за братя, отколкото за приятели, като неразделни спътници в игрите и винаги свързани един с друг.

Пантерата израства щастлива и нейната стопанка качва видеоклипове на платформата Tик Ток, показващи ежедневието както на животните, така и на любопитството около котето. Например Виктория уверява, че Луна е много добра пантера, че реве само когато се страхува и никога не е нападала малки животни.

Историята й се е превърнала в успех в социалните мрежи до такава степен, че и Луна, и Венса са се превърнали в истински инфлуенсъри. Само в Тик Ток те натрупват повече от 4 милиона последователи, към които трябва да се добавят и над 350 000 в Инстаграм. /БГНЕС