Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк си подариха разкошна ваканция в Италия

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк предприеха пътуване до Сардиния, което беше изпълнено с много спортни занимания и обич. Джъстин Тимбърлейк замени костюма и вратовръзката си за бански и перфектна гледка.

Той и съпругата му Джесика Бийл се отправиха на пътешествие в Италия и се наслаждават на слънцето. Очевидец разказва пред "E! News", че двойката, която сключи брак през 2012 г., е прекарала последните няколко дни в плаване из Средиземно море на луксозна яхта с приятели. На снимките, публикувани от изданието Джесика е с леопардови бикини, съчетани с червени слънчеви очила, а Джъстин предпочита черен бански, съчетан със зелени къси панталони.

Двамата се отправиха към Сардиния за ваканция, изпълнена със спортни занимания, включително гребане, каране на каяк и плуване, според свидетели. Те са имали време и за плаж, като са прекарали един ден сами на пясъчния бряг.

"Те останаха изключително активни, като играеха с най-различни видове водни играчки", твърди очевидец. Той добави и друг любопитен детайл: "Въпреки че са много активни, те имат време и да бъдат нежни един към друг, като се държат за ръце, смеят се и се целуват". /БГНЕС