Филипов: Това е срам за ЦСКА, причините са комплексни

"Щом загубихме с такъв резултат значи много са се объркали нещата, но аз мисля, че Сепси са един стойностен и добър отбор, и в двата мача си пролича и ни надиграха. Няма какво да се заблуждаваме, трябва да сме реалисти. Днес изиграхме един доста слаб и срамен мач и отпаднахме от турнира на този ранен етап, което е срам за ЦСКА". Това заяви изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов след тежката загуба от Сепси с 0:4 в реванша от втория кръг на Лигата на конференциите.

"Червените" се представиха много слабо в Румъния и отпаднаха от турнира след общ резултат 0:6. "Всички имахме едни очаквания за началото на сезона, получи се точно обратното на нашите очаквания. Явно в прехода между загубената титла в последния кръг и подготовката и началото на новия сезон, не започнахме по начина, по който трябва, Може би футболисти още не са си изчистили главите от това разочарование, че не спечелиха титлата миналия сезон. Много са причините, комплексни са, не са една или две причини", каза Филипов след двубоя.

"Време няма, мачът е след три дена, почват мачовете за първенство, но футболистите са хората, които трябва да излязат от това положение, да се вдигнат и с победи да покажат, че са добри футболисти, че ще се борим тази година за шампионската титла. Промяната е работа, работа и на терена себераздаване, желание и победи, това е рецептата, друга рецепта няма", допълни той.

"Нормално е да са силно ядосани и разочаровани, всички сме така, собственици, треньори, футболисти, ръководство, фенове, искаме едно и също нещо, отборът да побеждава и да бъде на върха. Нормално е, когато ЦСКА губи по този начин, да са разочаровани. Извиняваме се на феновете, благодарим за подкрепата, която те пак оказаха на 500 километра от София, не спряха 90 минути да подкрепят отбора. Абсолютно нормално е да бъдат разочаровани", каза още Филипов. /БГНЕС